Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου οι φθινοπωρινές εκπτώσεις

Η φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου. Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Ενημερώνοντας εμπόρους και καταναλωτές, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι οι ημερομηνίες αυτές της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου είναι δεσμευτικές για τα εμπορικά καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και δεν επιτρέπεται παράταση της εκπτωτικής περιόδου πέραν της 9ης Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης, υπογραμμίζει ο ΕΣΘ.

Τονίζει, δε, ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του νόμου 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2019). Έτσι, για την Κυριακή προτείνει ως ωράριο το εξής: 11 π.μ. – 6 μ.μ.