Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Απόδραση από τα γυρίσματα για μπανάκι στους Ν. Επιβάτες για τον Σκοτ Ίστγουντ

Ανάσα δροσιάς και στιγμές χαλάρωσης σε παραλία της Θεσσαλονίκης αναζήτησε ο αστέρας του Χόλιγουντ μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier»

Δεν άντεξε τη ζέστη της Θεσσαλονίκης ο Σκοτ Ίστγουντ που, μετά τα χθεσινά γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier», ο χολιγουντιανός ηθοποιός πετάχτηκε για ένα γρήγορο μπάνιο στην παραλία των Νέων Επιβατών.

Ο ηθοποιός, μαζί με μία κοπέλα και τον μανατζέρ του, επισκέφθηκαν χθες στις 14.00 το μεσημέρι, μετά τα γυρίσματα της ταινίας, το Palmera Beach Bar στους Νέους Επιβάτες, όπου και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε, μάλιστα, να κάτσει στις πίσω ξαπλώστρες για να μην τραβήξει τα βλέμματα λουόμενων που θα μπορούσαν να τον αναγνωρίσουν και έκανε τη βουτιά του στη θάλασσα. Ο ηθοποιός ήπιε αναψυκτικό και έφαγε, ενώ μετά από περίπου δύο ώρες πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Η Ιωάννα Κοτσώνη, εργαζόμενη του Palmera Beach Bar, ήταν αυτή που εξυπηρέτησε τον ηθοποιό και πριν την αποχώρησή του, έβγαλε και μία αναμνηστική σέλφι με τον αστέρα του Χόλιγουντ και γιο του σπουδαίου Κλιντ Ίστγουντ. Μιλώντας στη Voria.gr, η κ. Κοτσώνη κάνει λόγο για έναν άνθρωπο ήσυχο, αλλά ταυτόχρονα πάρα πολύ καλό. Μάλιστα, ο ηθοποιός άφησε και φιλοδώρημα 15 ευρώ πριν φύγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες για να συνεχίσει τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier», καθώς τον προηγούμενο μήνα βρισκόταν στη Δράμα μαζί με άλλους άστερες του Χόλιγουντ.