Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Σήμερα ο Άγιος Παύλος εφημέρευε, αλλά δεν δέχθηκε οποιοδήποτε περιστατικό, παρά μόνο ασθενοφόρα από άλλα νοσοκομεία ή νέους ασθενείς.

Το νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, είναι το πρώτο νοσοκομείο που μετατρέπεται αποκλειστικά σε μονάδα covid, δηλαδή θα νοσηλεύονται αποκλειστικά ασθενείς με κορωνοϊό.

Το νοσοκομείο Άγιος Παύλος, όπως αναφέρει το Mega, εκκενώθηκε και πλέον θα λειτουργεί ως νοσοκομείο Covid, καθαρά για περιστατικά κορωνοϊού.

Παράλληλα, σήμερα το νοσοκομείο εφημέρευε, αλλά δεν δέχθηκε οποιοδήποτε περιστατικό, παρά μόνο ασθενοφόρα από άλλα νοσοκομεία ή νέους ασθενείς.

Η δυναμική του εν λόγω νοσοκομείου που αποτελεί μεγάλη ελπίδα για την αποσυμφόρηση του ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη είναι 200 κλίνες. Αυτή την στιγμή κατειλημμένες είναι επτά και έχει ακόμα μία ελεύθερη.

Μέχρι και προχθές στο εν λόγω νοσοκομείο υπήρχαν 20 ασθενείς με Covid ενώ ως τα ξημερώματα έφτασαν ακόμα 12 άτομα, ενώ η λειτουργία του έχει ξεκινήσει και επεκτείνεται ώστε όλες οι κλίνες να μετατραπούν σε κατάλληλες για ασθενείς με Covid.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ