Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Όχι» στο αίτημα της 33χρονης για μεταγωγή στον Κορυδαλλό

Δεν θα μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η 33χρονη, καθώς απορρίφθηκε το σχετικό αίτημα του συνηγόρου της, Βασίλη Νουλέζα.

Απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης η αίτηση του δικηγόρου της 33χρονης κατηγορούμενης για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης για την μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού. Αμέσως μετά την κατάθεση του αιτήματος, ο Βασίλης Νουλέζας αιτιολόγησε με ανάρτησή σου στα social media την εξέλιξή αυτή, υποστηρίζοντας ότι στις φυλακές Θηβών, όπου αποφασίστηκε ότι θα μεταχθεί, κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα. Ο ίδιος σημείωσε πως στις φυλακές της Θήβας κρατούνται κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το αίτημα απορρίφθηκε καθώς δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την ακεραιότητα της 33χρονης και θα μεταφερθεί οριστικά στις φυλακές Θηβών. Δικαστικές πηγές αναφέρουν ακόμα πως σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα τηρούνται τα μέτρα φύλαξης και προστασίας των κρατουμένων στο ακέραιο.

Δείτε - Δικηγόρος 33χρονης: Αίτημα για μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας. Υπενθυμίζεται ότι μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε τη βαραίνουν κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, μεταξύ των οποίων αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να τα μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε ποτέ ερωτική έλξη για το παιδί και πως «έτσι όπως την πήρε έτσι θα την παρέδιδε».

Διβάστε ακόμα - Αρπαγή ανήλικης:Στη φυλακή η 33χρονη-«Καμία ερωτική έλξη για το παιδί»