Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αρνητικά τριάντα τεστ κορωνοϊού σε μέλη του ΕΕΘ

Τα τριάντα τεστ κορωνοϊού που έγιναν σε μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ήταν όλα αρνητικά - Συνεχίζονται τα τεστ και την Παρασκευή

Αρνητικά ήταν τα τριάντα τεστ για κορωνοϊό που έγιναν την Πέμπτη σε μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της δράσης «Επιχειρώ με Ασφάλεια».

Η δράση που άρχισε την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, γίνεται με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού νοσηλεύτριες του οποίου συλλέγουν το επίχρισμα και διενεργούν τα Rapid Tests.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η Α' αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη, το ΕΕΘ προχώρησε στη δράση αυτή για να βοηθήσει τους επαγγελματίες στην τόσο δύσκολη σημερινή εποχή της πανδημίας.  

«Με τη δράση αυτή, που έχει το σύνθημα "Επιχειρώ με Ασφάλεια" το ΕΕΘ βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό των μελών του. Στο προσεχές διάστημα θα διοργανωθούν αντίστοιχες δράσης σε περιφερειακές περιοχές της Θεσσαλονίκης», τόνισε η κ. Γρανούζη.

Μέλη του ΕΕΘ που έκαναν το τεστ σε δηλώσεις τους έλεγαν ότι προσήλθαν για προληπτικούς λόγους και ευχαρίστησαν το Επιμελητήριο για την πολύ θετική και χρήσιμη πρωτοβουλία του.

Όσα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης επιθυμούν να κάνουν το τεστ από τις 9 το πρωί έως τις 2 μμ θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνώντας στην Γραμματεία στο τηλέφωνο 2310 271488.