Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άρπαξε από αυτοκίνητο τρία τραπεζικά βιβλιάρια

Η γυναίκα τον περασμένο Φεβρουάριο αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα στην Πυλαία μια τσάντα η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Αδυναμία στα ΙΧ φαίνεται πως είχε μια 31χρονη όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλειας Πυλαίας Χορτιάτη.

Η γυναίκα τον περασμένο Φεβρουάριο αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα στην Πυλαία μια τσάντα η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα καθώς και τρία βιβλιάρια τραπεζών, ενώ τον περασμένοι Ιανουάριο μαζί με συνεργό έσπασαν το τζάμι πόρτας σταθμευμένου οχήματος στην ίδια περιοχή και αφαίρεσαν τσάντα η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Στο μεταξύ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Παύλου Μελά σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος νεαρού αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον Μάιο του 2020 μαζί με συνεργό διέρρηξαν ΙΧ στην περιοχή της Πολίχνης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.   

Τέλος, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν μία ληστεία και έξι  περιπτώσεις κλοπών (διάρρηξη αυτοκινήτου, κλοπή κινητού τηλεφώνου, κλοπή ποδηλάτου, κλοπή αυτοκινήτου και κλοπές από δημόσιο χώρο και χρήση των αφαιρεθεισών τραπεζικών καρτών σε ανέπαφες συναλλαγές) που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους. Σ

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος έξι συνολικά ατόμων, οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.