Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Art Bazaar στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» για τον «Φάρο του Κόσμου»

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου διοργανώνει, για έκτη χρονιά, έκθεση ζωγραφικής με έργα όλων των μαθητών

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» διοργανώνει από 24 Μαΐου 2021 έως 25 Ιουνίου 2021, για έκτη χρονιά, έκθεση ζωγραφικής με έργα όλων των μαθητών, η οποία θα πραγματοποιηθεί, λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών, στο φουαγιέ της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά για τους μαθητές και των δύο βαθμίδων (Νηπιαγωγείου και Δημοτικού), ανοίγοντας τις πόρτες της στους μικρούς δημιουργούς, την ώρα του μαθήματος των Καλλιτεχνικών με τον/τη δάσκαλο/δασκάλα της τάξης τους. Στο χώρο, θα βρίσκεται η καθηγήτρια εικαστικών του σχολείου, κ. Λιλή Σταματάτου, η οποία θα ξεναγήσει τους μαθητές, παρουσιάζοντάς τους τις διαφορετικές θεματικές με τις οποίες ασχολήθηκε η κάθε τάξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων των παιδιών θα δοθούν στον «Φάρο του Κόσμου», το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Ι. Μ. Νεάπολης - Σταυρουπόλεως.

Οι Γονείς & Κηδεμόνες, Απόφοιτοι και Φίλοι του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα έχουν την ευκαιρία να «επισκεφθούν» διαδικτυακά την έκθεση μέσω της παρακάτω ψηφιακής περιήγησης και να θαυμάσουν τα έργα των μικρών καλλιτεχνών.

Ψηφιακή περιήγηση στο Art Bazaar: https://bit.ly/delartbazaar