Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν το Σαββατοκύριακο στην Εγνατία λόγω έκτακτων ασφαλτοστρώσεων στην κεντρική οδική αρτηρία.

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο σε τμήματα της οδού Εγνατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τη Διεύθυνση Τροχαίας να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αφού θα κλείνει τμηματικά ο δρόμος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά  τη διάρκεια των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο και την Κυριακή 21/07 και ώρες 06.00΄-21.00’ θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Εγνατίας στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά.
 
Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη φάση των εργασιών η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, αντιδρομείται κατά μήκος της ζώνης των εργασιών. H κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Δωδεκανήσου προς την οδό Εθνικής Αμύνης θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, καθώς επίσης και από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος πορείας.
          
Επίσης, κατά τη διάρκεια των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 27-28/07/2019 και κατά τις ώρες 06.00΄- 21.00’ θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Εγνατίας στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.
 
Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη φάση των εργασιών η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, αντιδρομείται κατά μήκος της ζώνης των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Εθνικής Αμύνης προς την οδό Δωδεκανήσου θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, καθώς επίσης και από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος πορείας.
            
Τέλος, κατά τη διάρκεια των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 03-04/08/2019 και κατά τις ώρες 06.00΄- 21.00’ θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα πορείας σε τμήματα της οδού Εγνατίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ