Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί καλούν με μεγάφωνα τον κόσμο να μείνει σπίτι

Αστυνομικοί βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης παροτρύνοντας τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι για να μην εξαπλωθεί ο covid-19.

Δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας από κοινού με ομάδες ΔΙΑΣ βρίσκονται αυτή την ώρα στο παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, απευθύνοντας έκκληση σε όλους όσους είναι στο σημείο να παραμείνουν στα σπίτια τους με σκοπό να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Σημειώνεται ότι γίνονται προσπάθειες επιστράτευσης κάθε μέσου για τη συμμόρφωση του κόσμου, καθώς παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης να περιοριστούν οι μετκινήσεις, η παραλία της Θεσσαλονίκης κάθε μέρα κατακλύζεται από κόσμο, κάτι που συνέβη και σήμερα (δείτε ΕΔΩ).

«Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ σε όλες και όλους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν πολύ προσεκτικά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!! Είναι ώρα ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας!!!», έγραψε στο facebook ο Δημήτρης Δαγκλής, εντεταλμένος σύμβουλος αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Θερμή παρακληση, ακολουθείστε τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας. Μην κανετε άσκοπες μετακινήσεις, επιστρέψτε στα σπίτια σας», ακούγεται απο μεγάφωνα των περιπολικών.

«Καλούμε τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και να μείνουν σπίτι, δεν μπορούμε ωστόσο να το επιβάλουμε απλά περιμένουμε να ανταποκριθούν», τόνισε στη Voria.gr ο κ. Δαγκλής, προσθέτοντας ότι στο σημείο βρίσκονται δύο περιπολικά και πέντε μηχανές της δημοτικής αστυνομίας και τέσσερις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.