Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεων συνέχεια για ηχορύπανση από μπαρ - Χειροπέδες σε 11 σε ένα βράδυ!

Από εχθές το βράδυ έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθησαν 11 άτομα καθώς η μουσική ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο

Η έλευση του καλοκαιριού και η χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού αύξησε τις εξόδους των πολιτών για διασκέδαση, με τις αρχές να παρακολουθούν από κοντά παραβάσεις για ηχορύπανση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσσαλονίκης.

Με στόχο, λοιπόν, τη μείωση της στάθμης θορύβων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ενεργεί ηχομετρήσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι έλεγχοι είναι συστηματικοί, διενεργούνται καθ΄όλο το 24ωρο και σε εβδομαδιαία βάση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών από εχθές το βράδυ έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθησαν 11 άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν, σε ισάριθμα καταστήματα, μηχανήματα παραγωγής ήχου, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα να διατρέχει κίνδυνο η Δημόσια υγεία των πελατών και να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Σημειώνεται πως και το προηγούμενο Σάββατο, 19 Ιουνίου, οι αρχές είχαν προχωρήσει σε 12 συλλήψεις ατόμων για τον ίδιο λόγο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.