Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΧΑΝΘ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ 3.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παράδοση των 3.000 ευρώ στο Παιδικό Χωρίο στο Φίλυρο που συγκεντρώθηκε από τη ΧΑΝΘ και το ΤΙΤΑΝ

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση του ποσού των 3.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη κοινή δράση που υλοποίησε η ΧΑΝΘ και ο ΤΙΤΑΝ, «ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ» στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΕΤΡΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ – ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ» για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΧΑΝΘ.

Ο διευθυντής του Παιδικού Χωριού, κ. Λουκάς Ίσαρης, υποδέχτηκε και ενημέρωσε την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. και του Τιτάνα που επισκέφθηκε το Χωριό για τη λειτουργία του ενώ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «μοιράστηκε μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητα των παιδιών που φιλοξενούνται στο Χωριό αλλά και του προσωπικού που υποστηρίζει το έργο του».

Από την πλευρά της ΧΑΝΘ συμμετείχε η κα Γιούλη Βροχίδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Θάνος Μπέγκας, Υπεύθυνος Διοικητικής Υποστήριξης και Ανάπτυξης και η κα Αρίστη Τζώνη, Διευθύντρια Τομέα Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς, ενώ τον Τιτάνα εκπροσώπησαν ο κ. Κώστας Νικολάου, Διευθυντής Εργοστασίου Ευκαρπίας και η κα Ζωή Κολοβού, Κοινωνική Λειτουργός του Εργοστασίου.

«Μέσα από την ενέργεια «ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ», μικροί και μεγάλοι  είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο μπάσκετ, ενώ κάθε καλάθι τους μετρούσε στη συνεισφορά της Χ.Α.Ν.Θ. και του ΤΙΤΑΝ για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο  καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 3.000€, αποδεικνύοντας ότι ένα παιδικό χαμόγελο ΜΕΤΡΑΕΙ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ