Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 38χρονο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων - Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Χειροπέδες σε 38χρονο γεωργιανό για παράνομη μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας καθώς και αντίσταση πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στην Παλαιά Εθνική Οδό Κιλκίς – Θεσσαλονίκης τις πρωινές ώρες χθες. 

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο, το οποίο ο οδηγός του ακινητοποίησε σε αγροτική οδό στο ύψος του χωριού Πεντάλοφος και αποβίβασε παράτυπους μετανάστες. Στη συνέχεια ο οδηγός προχώρησε σε αλλαγή πινακίδων κυκλοφορίας, κινήθηκε μέχρι τη βιομηχανική περιοχή Αγχιάλου όπου τον ανέμενε όχημα οδικής βοήθειας και αφού έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας φόρτωσε το αυτοκίνητο στον προαναφερθέντα γερανό. Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας προχώρησαν στη σύλληψη του 38χρονου οδηγού παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.