Skip to main content

Σύλληψη οκτώ οπαδών στη Θεσσαλονίκη- Είχαν κοντάρια και βεγγαλικά

Οργανωμένη επιχείρηση πραγματοποίησε χθες το βράδυ ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας εντοπίζοντας οπαδούς πιθανότατα έτοιμους για συμπλοκή.

Στη σύλληψη οκτώ οπαδών προχώρησαν χθες βράδυ αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη.

Επρόκειτο για δύο περιπτώσεις όπου σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του ΠΑΟΚ, επέβαιναν σε ΙΧ με τα οποία μετέφεραν επικίνδυνα αντικείμενα τα οποία μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα σε συμπλοκή.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, βραδινές ώρες χθες στις περιοχές της Πολίχνης και της Άνω Πόλης, εντόπισαν έπειτα από ελέγχους που διενήργησαν σε δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι συλληφθέντες οκτώ ξύλινα κοντάρια, τρία βεγγαλικά χειρός, τρία κουκούλες τύπου full face, δύο περιλαίμια, πέντε κράνη μηχανής, γάντια χειρός ένα ζευγάρι εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας, δύο σκούφους ένας εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εν λόγω επιχείρησης ελέγχθηκαν έξι ακόμη άτομα και προσήχθησαν άλλα εννέα. Ενα από τα άτομα συνελήφθη για κατοχή ξύλινου γκλομπ και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», των Νόμων «Περί όπλων» και «Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.