Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε διαβόητο δίδυμο διαρρηκτών οχημάτων

Περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο διαρρήκτες στην περιοχή της Χαριλάου με τα σύνεργα που είχαν για τις διαρρήξεις.

Χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Χαριλάου τερματίστηκε η δράση δύο διαρρηκτών ΙΧ, που όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς μετά τη σύλληψή τους είχαν χτίσει πλούσιο «βιογραφικό» σε διαρρήξεις αλλά και κλοπές οχημάτων.

Ο λόγος για έναν 32χρονο Σύρο και έναν 28χρονο Αλγερινό, που εντοπίστηκαν χθες τα χαράματα που περιπολούντες αστυνομικούς να κατέχουν τα σύνεργα τους, δηλαδή δύο κατσαβίδια, έναν φακό και ένα κλειδί αυτοκινήτου, τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου Αναλήψεως, προέκυψε ότι κατά την τελευταία εβδομάδα περίπου, στις περιοχές Χαριλάου, Ανάληψης και Καλαμαριάς, οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν τρία οχήματα και διέρρηξαν τρία ακόμη οχήματα (τόσο εντός όσο και εκτός ορίων αυτοφώρου) οπότε και συνελήφθησαν, ενώ προέκυψε ότι ο 28χρονος ενέχεται σε μία ακόμη περίπτωση διάρρηξης οχήματος.

Σημειώνεται ότι ένα εκ των αφαιρεθέντων οχημάτων βρέθηκε χθες σε περιοχή της Πιερίας με οδηγό 26χρονο αλλοδαπό και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας – Κολινδρού, ενώ το ανωτέρω όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.