Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε μαστροπό που εξέδιδε γυναίκες μέσω site

Ο 45χρονος συνελήφθη ενώ μετέφερε εκδιδόμενη γυναίκα σε ερωτικά ραντεβού, τα οποία ήταν προσυμφωνημένα μέσω του διαδικτυακού τόπου

Ιστοσελίδα συνοδών κυριών, μέσω της οποίας διαφημιζόταν συγκεκριμένο πρακτορείο παροχής σχετικών υπηρεσιών και όπου προσφερόταν σε κάθε χρήστη του διαδικτύου, η δυνατότητα ερωτικών ραντεβού, με ημεδαπές και αλλοδαπές γυναίκες, έναντι αμοιβής, εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι απογευματινές ώρες χθες, 32χρονη αλλοδαπή, με εντολή της διαδικτυακής «επιχείρησης», αφίχθη σε ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου να πραγματοποιήσει προσυμφωνημένο διαδικτυακό ραντεβού, όπου την μετέφερε με όχημα 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη για Άμεση συνέργεια σε Μαστροπεία.

Επιπλέον, προέκυψε ότι, μέσω του προαναφερόμενου διαδικτυακού τόπου, καθορίζονταν οι τόποι προορισμού της εκδιδόμενης γυναίκας, οι χώροι διαμονής, αλλά γινόταν και κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων των επαγγελματικών ταξιδίων της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που τη μετέφερε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.195 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούνταν για τις συνεννοήσεις τους.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος της 32χρονης γυναίκας βεβαιώθηκε σχετική πταισματική παράβαση.