Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις για κλοπές φορτηγού, μοτοσικλέτας και κινητού

Σε συλλήψεις για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών προχώρησαν εχθές, Παρασκευή, αστυνομικοί διευθύνσεων της Θεσσαλονίκης.

Τρεις συλλήψεις για κλοπές πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 18 Ιουνίου, οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά συνέλαβαν 56χρονο αλλοδαπό, από τη Βουλγαρία, ο οποίος βραδινές ώρες χθες προσέγγισε μαζί με συνεργό του Ι.Χ.Φορτηγό για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, επιβαίνοντας σε επίσης κλεμμένο Ι.Χ.Φορτηγό και όταν πραγματοποιήθηκαν σχετικά σήματα από τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Στη συνέχεια εξήλθαν από το όχημα και τράπηκαν σε φυγή πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 56χρονος οδηγός.

Έπειτα από έρευνα στο φορτηγό που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6) κινητά τηλέφωνα, (1) μεταλλικός λοστός, (1) κόφτης μετάλλων, (1) ηλεκτρικός τροχός, (1) φακός και το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας στον Δενδροπόταμο έπειτα από αναζητήσεις, 43χρονο αλλοδαπό, από το Αφγανιστάν, ο οποίος νωρίτερα αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από θαμώνα εστιατορίου στο Κορδελιό.

Τέλος, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ» συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης 43χρονο ημεδαπό, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη ημέρα από την περιοχή του Ευόσμου.

Επιπλέον, κατείχε διαρρηκτικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.