Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις για ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα

Στην κατοχή ενός 32χρονου υπηκόου Νιγηρίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 80 γραμμαρίων - 8 παραβάσεις εκδιδόμενων

Στη σύλληψη ενός ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα 32χρονο υπήκοο Νιγηρίας που στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 80 γραμμαρίων.

Συλλήψεις για διωκτικά

Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Αναλήψεως συνέλαβαν χθες το απόγευμα 45χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.    

Ακόμη, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα 39χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 3 ετών για κλοπή.

Παραβάσεις για εκδιδόμενες στη Γιαννιτσών

Τέλος, το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.