Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χωρίς έλεγχο η είσοδος των φοιτητών στη Λέσχη του ΑΠΘ-Θα απολυμανθεί ο χώρος

Ο πρόεδρος της Λέσχης ήρθε σε επαφή με τον εργολάβο ώστε να σταματήσει ο έλεγχος στην είσοδο της λέσχης των φοιτητών για το αν διαθέτουν κάρτα σίτισης

Λύση στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες τρεις ημέρες με τη σίτηση των φοιτητών στο ΑΠΘ φαίνεται πως έχει βρεθεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο πρόεδρος της Λέσχης ήρθε σε επαφή με τον εργολάβο ώστε να σταματήσει ο έλεγχος στην είσοδο της λέσχης των φοιτητών για το αν διαθέτουν ή όχι κάρτα σίτισης.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Οι φοιτητές άνοιξαν τη λέσχη του ΑΠΘ και ανέλαβαν οι ίδιοι τη διανομή (video)

Μάλιστα, λίγο αργότερα θα πραγματοποιθεί και απολύμανση στους χώρους και στις 6 θα γίνει η διανομή του γεύματος χωρίς να υπάρχει ο έλεγχος στην είσοδο.

Πηγές από τη διοίκηση της Λέσχης απαντώντας στο αίτημα των φοιτητών να καταργηθούν τα εισοδηματικά κριτήρια για την κατοχή κάρτας σίτισης, σημειώνουν ότι είναι τόσο υψηλά (45.000 ευρώ) που σχεδόν καλύπτουν την πλειοψηφία των φοιτητών.

Απαντώντας στην αγωνία των φοιτητών ότι έτσι ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή αντιτίμου για τη σίτηση όπως συμβαίνει στο ΠΑΜΑΚ, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι όσο περισσότεροι εγγεγραμμένοι φοιτητές υπάρχουν τόσο υψηλότερη είναι η χρηματοδότηση από το Υπουργείο, άρα,  όπως αναφέρουν, δεν υπάρχει λόγος καταβολής αντιτίμου από πλευράς φοιτητών.