Skip to main content

Πολύωρη διακοπή νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα

Χωρίς νερό αναμένεται να μείνουν για πέντε ώρες τη Δευτέρα καταναλωτές και καταστήματα στη Λεωφόρο Νίκης και στις οδούς Μητροπόλεως και Αριστοτέλους

Ταλαιπωρία αναμένεται τη Δευτέρα για καταναλωτές της ΕΥΑΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς έχουν προγραμματιστεί εργασίες που θα διαρκέσουν τουλάχιστον πέντε ώρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης αγωγού στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη από την οδό Κομνηνών μέχρι τη Βενιζέλου, του δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στη Λεωφόρο Νίκης και στις οδούς Μητροπόλεως, Αριστοτέλους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», καταλήγει η ανακοίνωση.