Skip to main content

Χωρίς τη γέφυρα που τους ενώνει επί 2,5 χρόνια Τρίλοφος-Πλαγιάρι - Διαμαρτυρία την Κυριακή

Κάτοικοι της περιοχής με τη συμμετοχή της μείζονος αντιπολίτευσης πραγματοποιούν την προσεχή Κυριακή παράσταση διαμαρτυρίας στο σημείο.

Στα όριά τους φαίνεται πως έχουν φτάσει οι κάτοικοι του Πλαγιαρίου και του Τριλόφου αφού η γέφυρα που συνδέει τους δύο οικισμούς καταστράφηκε από τα καιρικά φαινόμενα στις 21 Μαΐου του 2020 χωρίς να φαίνεται φως όσον αφορά την αποκατάστασή της.

Για αυτόν τον λόγο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Κυριακή στο σημείο της γέφυρας, προκειμένου να στείλει μήνυμα ότι άλλη καθυστέρηση δεν είναι ανεκτή.

Αναλυτικά:

Διανύουμε ήδη τον 29ο μήνα χωρίς τη γέφυρα της οδού Περικλέους που συνδέει τους οικισμούς μας, τον Τρίλοφο και το Πλαγιάρι. Δυο οικισμοί με πάνω από 12.000 κατοίκους, πολύ κοντά ο ένας στον άλλο λόγω γέφυρας, αλλά πολύ μακριά χωρίς αυτή, ταλαιπωρούνται.

Από την 21η Μαΐου 2020, όταν στο σημείο εξ αιτίας νεροποντής υπήρξε κατολίσθηση, πέρασε διάστημα πολύ μεγάλο για να είμαστε ακόμη στη διαδικασία της προκήρυξης διαγωνισμού για την κατασκευή της γέφυρας, καθώς πρόσφατα με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου απορρίφθηκε το σχέδιο σύμβασης ανάθεσης του έργου στον προσωρινό ανάδοχο ο οποίος είχε επιλεγεί από το Δήμο Θέρμης μέσα από την κατεπείγουσα διαδικασία της διαπραγμάτευσης και τώρα ξεκινάει η διαγωνιστική διαδικασία από την αρχή …

Η δημοτική μας παράταξη Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης καλεί όλους τους δημότες μας την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022, στις 11.00 το πρωί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη γέφυρα της οδού Περικλέους!

Για να δηλώσουμε την αγανάκτησή μας και να στείλουμε το μήνυμα σε όλους τους ιθύνοντες ότι δεν αντέχουμε άλλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία.