Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χρησιμοποίησαν το όνομα του Κούπκα για να εξαπατήσουν σωματείο

Άγνωστος τηλεφώνησε σε αθλητικό σωματείο και ισχυρίστηκε ότι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών θα το επιχορηγούσε με χρηματικό ποσό

Νέα απάτη επιχειρήθηκε, χθες βράδυ, από άγνωστο, ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα του αντιδημάρχου Οικονομικών Μιχάλη Κούπκα, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα. 

Η νέα περίπτωση αφορά ένα αθλητικό σωματείο του τένις στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος, ο δράστης τηλεφώνησε στο σωματείο και τους είπε ότι ο αντιδήμαρχος θα τους επιχορηγήσει με το ποσό των 900 ευρώ. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό ο άγνωστος ζητούσε το IBAN του αθλητικού σωματείου.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του σωματείου υποψιάστηκαν ότι επρόκειτο για απάτη. Την ίδια μέρα ο πρόεδρος του σωματείου επικοινώνησε αργά χθες τον βράδυ με τον αντιδήμαρχο τον οποίο και ενημέρωσε σχετικά.

Ο κ.Κούπκας, ο οποίος και τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε αντιμετωπίσει ανάλογες καταγγελίες για απάτες από επιτήδειους που χρησιμοποιούσαν το όνομά του, κατέθεσε σήμερα το πρωί συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.