Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δεύτερη επιχείρηση για το παρεμπόριο στην Τοσίτσα (φωτο)

Κλιμάκιο δημοτικών αστυνομικών μετέβη και σήμερα στην οδό Τοσίτσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απομάκρυνε είδη παρεμπορίου.

Μία μέρα μετά την επιχείρηση κατά του παρεμπορίου της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Τοσίτσα, παράνομοι μικροπωλητές άπλωσαν και πάλι την πραμάτεια τους.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Χτύπημα σε γωνία... παρεμπορίου στο κέντρο

Άμεση ήταν και σήμερα η παρέμβαση ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο δημοτικών αστυνομικών μετέβη νωρίς το πρωί στο σημείο και απομάκρυνε όλα τα είδη παρεμπορίου.

Τα παράνομα προϊόντα απομακρύνθηκαν από τα πεζοδρόμια της οδού Τοσίτσα με φορτηγό του δήμου Θεσσαλονίκης. Από την σημερινή παρέμβαση κατασχέθηκαν δεκάδες είδη οικιακής χρήσης, τσάντες, παπούτσια, περίπου 140 είδη ρουχισμού, βιβλία ακόμα και CD.

Οι παράνομοι πλανώδιοι στη θέα των δημοτικών αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας για το παρεμπόριο στη συγκεκριμένη περιοχή. Από τη Δημοτική Αστυνομία ξεκαθαρίζεται ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις δράσεις της κατά του παρεμπορίου στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για κατάληψη των πεζοδρομίων από τους πλανώδιους μικροπωλητές.