Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Delivery ψώνια από τον Σκλαβενίτη μέσω e-food

Επεκτείνεται η συνεργασία e-food και supermarket Σκλαβενίτης στη Θεσσαλονίκη - Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται, ποια είναι η ελάχιστη παραγγελία

Την συνεργασία της με την αλυσίδα «Σκλαβενίτης» επεκτείνει η πλατφόρμα online delivery E-food εξυπηρετώντας πλέον supermarket delivery και στη Θεσσαλονίκη.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης πλέον μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από τα supermarket «Σκλαβενίτης» παραλαμβάνοντας τα προϊόντα στην πόρτα τους, άμεσα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποστολής.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται μέχρι στιγμής είναι: Κέντρο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω Πόλη, Εύοσμος, Καλαμαριά, Αγία Τριάδα, Τριανδρία, Ανάληψη, Αγία Τριάδα, Περαία, Ευκαρπία, Θέρμη, Νεάπολη και Επανομή.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμα ακόμα περισσότερα καταστήματα, όπως και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.

Απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας (ελάχιστη αξία παραγγελίας: 30€), ενώ η παράδοση της πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ.