Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακοπές ρεύματος στο κέντρο, την Πυλαία και τη ΒΙ.ΠΕ.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αναμένεται να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες εργασίες λειτουργίας και συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν εργασίες λειτουργίας και συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Συγκεκριμένα το ρεύμα θα κοπεί στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Λ.Στρατού (από Καυτατζόγλου ως Ευζώνων), Περδίκα, Κιλκισίου, Καυτατζόγλου (από Ιωαννίνων ως Λ.Στρατού).

Ακόμα διακοπές ρεύματος θα έχουμε και στην Πυλαία και συγκεκριμένα στις περιοχές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Πανοράματος – Χορτιάτη από τον τερματικό Σταθμό ΟΑΣΘ (διασταύρωση) μέχρι την είσοδο του Χορτιάτη.

Συμπεριλαμβάνονται ακόμα και οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχ.οδού Αρδαμερίου (οδός Ειρήνης) και του δημοτικού σχολείου και Γενικού Λυκείου Χορτιάτη.

Τέλος στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου διακοπές ρεύματος θα έχει η περιοχή των εργοστασίων ΠΡΟΠΛΑΣΤ Α.Ε, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΙΝΤΕΡΜΙΝΤΙΑ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Φ/Β ΥΜΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΟΥΛΗ, ΕΤΒΑ, ΑΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΕΥΡΩΤΕΞ, ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ, ΛΕΜΠΕΡΟΥ, ΚΟΥΜΑΚΗΣ, ΖΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ, AMERICAN SNACK ΑΒΕΕ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ ΣΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ, ΧΟΡΤΑΡΙΔΟΥ, ΣΙΝΔΟΣ ΑΕ, ΣΥΡΜΑΚ, ΠΡΙΣΜΑ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΑΦΟΙ ΚΑΜΤΣΗ & EDIL HELLAS.