Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα στην Επανομή λόγω των γυρισμάτων ταινίας

Θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 στην Δημοτική Κοινότητα Επανομής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανάγκη γυρισμάτων κινηματογραφικής ταινίας «Θερμοκήπιο» θα τεθούν σε ισχύ σήμερα στην Επανομή, του δήμου Θερμαϊκού.

Διαβάστε ακόμη: Νέα ταινία ελληνικής παραγωγής στη Θεσσαλονίκη - Γυρίσματα σε Επανομή, Περαία, ΑΠΘ

Συγκεκριμένα:

Σήμερα Τετάρτη, 15 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 στην Δημοτική Κοινότητα Επανομής και, συγκεκριμένα, στην οδό Νέο Πάρκο Επανομής (Προέκταση Καβαρντίνα) στον δρόμο περιφερειακά της Δημοτικής Αγοράς.

Γ. Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 στον δήμο Θερμαϊκού (περιοχή Ραντάρ) και, συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μεταμορφώσεως με Επ.Οδό Μηχανιώνας – Πλαγιαρίου διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και μόνο στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Δ. Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, διακοπή της κυκλοφορίας από τις 20:00 μέχρι τις 21:30 στη Δημοτική Κοινότητα Επανομής και, συγκεκριμένα, στην περιοχή Στριβό μεταξύ των οδών Ανώνυμη (Σιλό) και Αγ.Παντελεήμωνα

«Σε περίπτωση που απαιτηθεί οποιαδήποτε τροποποίηση ή συμπλήρωση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, καθώς και της αντίστοιχης σήμανσης, εξαιτίας έναρξης ή εξέλιξης άλλων έργων εντός των ανωτέρω οδών, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Θερμαϊκού.