Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ σήμερα λόγω έργων

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από 08.00 έως 19.30 και θα διακόπτεται πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα.

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας εφαρμόζεται από σήμερα έως τις 3 Σεπτεμβρίου σε τμήμα της ΠΑΘΕ λόγω εκτέλεσης εργασιών ενίσχυσης της γέφυρας του ποταμού Αλιάκμονα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από τις 08.00 έως της 19.30 και θα διακόπτεται πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τον Α/Κ Κλειδίου έως και τον Α/Κ Αγαθούπολης (Μεθώνης).

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα θα γίνεται ως ακολούθως:

Στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. θα εκτρέπεται μέσω του Α/Κ Κλειδιού στην Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Βέροια, εν συνεχεία μέσω του Α/Κ Νησελλίου θα εισέρχεται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς Αθήνα) και μέσω του Α/Κ Αγαθούπολης (Μεθώνης) θα επανέρχεται επί του Αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και κυκλοφοριακών συμφορήσεων προτείνεται η έγκαιρη χρησιμοποίηση εναλλακτικών διαδρομών.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σε επίκαιρα σημεία του Νομού Θεσ/νίκης, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.