Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα μαγαζιά στα Λαδάδικα, πλημμύρισε υποσταθμός του ΔΕΔΔΗΕ (φωτο+vid)

Ο υποσταθμός που βρίσκεται σε υπόγειο επί της Κατούνη 3 πλημμύρισε πιθανότητα από τη χθεσινή βροχή και βραχυκύκλωσε η αντλία που τραβά τα νερά

Χωρίς ρεύμα βρίσκεται απο τις 11:00 περιοχή στα Λαδάδικα μετά από βλάβη στον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ ο οποίος βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κατούνη με Κουντουριώτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο υποσταθμός που βρίσκεται στο υπόγειο πολυκατοικίας επί της Κατούνη 3 πλημμύρισε πιθανότατα από τη χθεσινή βροχή και κάηκε η αντλία που τραβά τα νερά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των πολυκατοικιών και των καταστημάτων στα οποία δίνει ρεύμα ο συγκεκριμένος υποσταθμός.

Επί τόπου βρέθηκε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και της Πυροσβεστικής προκειμένου να προχωρήσει σε απάντληση των υδάτων. Πάντως, ένοικοι και επιχειρηματίες σχολιάζουν πως πρόκειται για διαχρονικό φαινόμενο που πλήττει την περιοχή σχεδόν από το 2013. «Δεν γίνεται κάθε φορά που βρέχει να πλημμυρίζει και να μην έχουμε ρεύμα. Νοικιάζω το γραφείο μου από το 2013 και από τότε υπήρχε πρόβλημα», σχολιάζει.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: