Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία ενάντια στη Black Friday και των μέτρων για την πανδημία

Σήμερα Παρασκευή έχουν οριστεί τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη - Δείτε ποιοι και γιατί θα συγκεντρωθούν.

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικώς, μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας θα συγκεντρωθούν στις 11.00 έξω από τα γραφεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ, στην οδό Αριστοτέλους, διαμαρτυρόμενοι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Στις 12.00, φοιτητές του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ θα συγκεντρωθούν έξω από το κτήριο του ΥΜΑΘ για να διαμαρτυρηθούν «για την εισήγηση της Ολομέλειας του Κεντρικού Επιστημονικού Συμβουλίου Υγείας, της 2/11, που αφορά τη θεσμοθέτηση «Προγράμματος μεταπτυχιακής βασικής κλινικής εκπαίδευσης» το λεγόμενο «foundation year», ενός έτους μεταξύ της αποφοίτησης από την Ιατρική Σχολή και την έναρξη ειδικότητας, το οποίο θα είναι προϋπόθεση για το αγροτικό».

Το απόγευμα στις 6.00, έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα άτομα αναμένεται να συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους, για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στα μέτρα κατά του περιορισμού της πανδημίας αλλά και της black friday.