Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για το κτήριο του ΙΚΑ Πύλης Αξιού τη Δευτέρα

Καταγγελία εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ: Δεν προσκλήθηκε εκπρόσωπος της Διοίκησης ΕΦΚΑ, αλλά ούτε και εκπρόσωποι των εργαζομένων στη σύσκεψη με Καράογλου

Παράσταση διαμαρτυρίας κατά της διεκδίκησης, όπως αναφέρουν, του κτηρίου ΙΚΑ Πύλης Αξιού από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα στις 9:00 μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος σημειώνει ότι στην επικείμενη σύσκεψη στο ΥΜΑΘ με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θ. Καράογλου, δεν προσκλήθηκε εκπρόσωπος της Διοίκησης ΕΦΚΑ (ιδιοκτήτης του κτηρίου) αλλά ούτε και εκπρόσωποι των εργαζομένων σε αυτό.

«Προσκαλούμε τους ενδιαφερομένους και ιδιαίτερα τους πολίτες του κέντρου και της δυτικής Θεσσαλονίκης που εξυπηρετούνται κατά εκατοντάδες καθημερινά στις υπηρεσίες που συστεγάζονται: ΚΕΠΑ, Διοικητικές υπηρεσίες, Ιατρεία, Ιατρικά εργαστήρια να ενημερωθούν και να εναντιωθούν στην παραχώρηση του κτιρίου για την ικανοποίηση συντεχνιακών συμφερόντων υποβαθμίζοντας το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.

» Εμείς οι εργαζόμενοι δεν θα το επιτρέψουμε!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.