Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία υγειονομικών έξω από την 3η ΥΠΕ

Συνδικαλιστές υγειονομικοί διαμαρτύρονται για την δίωξη συναδέλφων τους στα νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας λόγω δηλώσεώς τους στα ΜΜΕ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη δίωξη συναδέλφων τους για τοποθετήσεις τους σε ΜΜΕ που αφορούν τα προβλήματα των νοσοκομείων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, στα νοσοκομεία των Γιαννιτσών και της Έδεσσας ασκήθηκαν από τη Διοίκηση στα Συνδικαλιστικά Στελέχη Προέδρους Σωματείων Φωστηρόπουλο Σίμο και Σταυρουλάκη Ελένη ποινικές και υπηρεσιακές διώξεις για δηλώσεις τους στον τύπο που αναδείκνυαν τα προβλήματα και τις δυσχέρειες των Νοσοκομείων στη διαχείριση της πανδημίας.

Σήμερα στις 10.00 με το Νομικό τους Σύμβουλο θα καταθέσουν υπόμνημα στην Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ για παράνομες καταχρηστικές διώξεις και θα ζητήσουν την άρση των εν λόγω αυθαίρετων διοικητικών πράξεων.

Για αυτό το λόγο, καλούνται τα Συνδικαλιστικά Στελέχη των Σωματείων Μελών της Κεντρικής Μακεδονίας σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από την ΥΠΕ για να στηρίξουν τους συναδέλφους τοτς.