Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία DJs για την απαγόρευση μουσικής έξω από το Θέατρο Γης

Οι Dj' s της πόλης διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι τα περιοριστικά μέτρα του μίνι lockdown τους αφήνουν άνεργους για μια ακόμα φορά.

Σιωπηρή διαμαρτυρία πραγματοποίησαν τα μέλη του Σωματείου Δισκοθετών Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου μπροστά στην είσοδο του Θεάτρου Γης, όπου δίνει συναυλία ο Γιάννης Πάριος.

Οι DJ' s της Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι μένουν άνεργοι για μια ακόμα φορά, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων του μίνι lockdown δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, λόγω της απαγόρευσης της μουσικής. Την ίδια ώρα, όμως, όπως σημειώνουν οι συναυλίες πραγματοποιούνται κανονικά παρά το lockdown.

Aσκούν κριτική στην κυβέρνηση σημειώνοντας πως ενώ οι ίδιοι είναι εμβολιασμένοι και στους κλειστούς χώρους μπαίνουν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό, κλείνει, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, τη μουσική. «Είμαστε το εύκολο θύμα στις αποφάσεις της επιτροπής και της κυβέρνησης», τονίζουν.

Το Σωματείο Δισκοθετών Θεσσαλονίκης απαιτεί την άρση της απαγόρευσης της μουσικής στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ενναλακτικά, ζητούν να γίνει καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για το χρονικό διάστημα που παραμένουν εκτός εργασίας.