Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δίδυμο νεαρών έκλεβε μηχανές και τις έκρυβε στο Ρετζίκι

Ένας 32χρονος μαζί με τον 29χρονο συνεργό του είχαν προτίμηση στις μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, τις οποίες αφαιρούσαν από διάφορα σημεία της πόλης.

Εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες δικύκλων στη Θεσσαλονίκη είχαν γίνει δύο νεαροί άνδρες όπως διαπίστωσαν μετά από έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ένας 32χρονος μαζί με τον 29χρονο συνεργό του είχαν προτίμηση στις μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, τις οποίες αφαιρούσαν από διάφορα σημεία της πόλης.



Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες τον Απρίλιο και Μάιο του 2018 ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από τις περιοχές της Πυλαίας, των Πεύκων και του Ασβεστοχωρίου τέσσερις δίκυκλες μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή των Πεύκων, την οποία χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των κλεμμένων δικύκλων, τρεις μοτοσικλέτες, οι οποίες αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου-αερίου και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. Μάλιστα ο 29χρονος συνελήφθη λόγω του παραπάνω πιστολιού που βρέθηκε στην κατοχή του.

Επιπλέον, το ΙΧ  το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την προσέγγιση και διαφυγή τους κατά την τέλεση των κλοπών.

Ο 29χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανή συμμετοχή τους και σε άλλες έκνομες ενέργειες.