Skip to main content

Φονική ληστεία σε ψιλικατζίδικο της Τούμπας: Ξέσπασε η μητέρα στη θέα των κατηγορούμενων

Λόγω κωλύματος δικηγόρου, η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα - Σπαράζουν καρδιές οι φωνές της μητέρας του άτυχου Μάριου.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα η δίκη για τη ληστεία μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα, που συγκλόνισε τη χώρα τον Νοέμβριο του 2021.

Διαβάστε: Φονική ληστεία στην Τούμπα: Καρέ καρέ η πάλη του αδίστακτου δράστη με τον 44χρονο (video)

Εκεί έκανε το τελευταίο του μεροκάματο ο 44χρονος Μάριος, που ήρθε αντιμέτωπος με έναν ληστή, ο οποίος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και φορώντας γάντια, εισήλθε στο μαγαζί και τον απείλησε με όπλο. Ο 44χρονος φέρεται να αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο 27χρονος δράστης, αλβανικής καταγωγής, να τον πυροβολήσει στο κεφάλι.

Ο άτυχος Μάριος πάλεψε να μείνει ζωντανός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο έως το πρωί, για να καταλήξει, δυστυχώς, περίπου στις 9:00 της επόμενης μέρας.

Στο εδώλιο κάθεται και ένας 36χρονος Έλληνας, συνεργός του 27χρονου, που φέρεται να περίμενε έξω από το κατάστημα την ώρα της ληστείας.

Διακοπή της δίκης

Χωρίς να τους αναγνωστούν οι κατηγορίες και χωρίς να καταθέσει κανένας μάρτυρας, η δίκη διεκόπη για την επόμενη εβδομάδα λόγω κωλύματος του δικηγόρου ενός εκ των κατηγορούμενων.

Η μητέρα του θύματος ξέσπασε στη θέα των κατηγορούμενων, φωνάζοντας με δάκρυα «φονιάδες, σκοτώσατε το παιδί μου».