Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διέλυσαν αυτοκίνητο σε πιλοτή στον Εύοσμο – Πήραν μέχρι και τα πατάκια (φωτο)

Οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό το ΙΧ, το οποίο δεν μπόρεσαν να κλέψουν επειδή είχε GPS. Σπείρα που αναζητά ανταλλακτικά, λέει η κάτοχός του

Αδιανόητο κι όμως συνέβη. Άγνωστοι ξήλωσαν ένα ολόκληρο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε πιλοτή πολυκατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου.

Η κάτοχος του ΙΧ το βρήκε κυριολεκτικά διαλυμένο όταν πήγε να το πάρει για να πάει στη δουλειά της. Οι δράστες ξήλωσαν και πήραν όλα τα φανάρια και τους προφυλακτήρες μπρος και πίσω, το καπό, τη μπαταρία, τα αμορτισέρ του πορτμπαγκάζ την πλεξούδα του εγκεφάλου, ακόμη και τα προσωπικά της αντικείμενα, μέχρι και μερικά ρούχα των παιδιών της, ενώ επιχείρησαν να βγάλουν και τον αερόσακο του οδηγού.

Όπως είπε η γυναίκα στη Voria, το αυτοκίνητο είναι εταιρικό και επειδή έχει GPS δεν το έκλεψαν γιατί γνώρισαν ότι θα μπορούσε να εντοπιστεί.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ήταν παρκαρισμένο στην πιλοτή της οικοδομής, η οποία είναι κλειστή και ανοίγει με τηλεχειριστήριο.

Το αυτοκίνητο είναι ένα λευκό Nissan Micra, τελευταίο μοντέλο και σύμφωνα με τα όσα έμαθε ανάλογες κλοπές εξαρτημάτων από ίδιο μοντέλο έχουν σημειωθεί και σε άλλες περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα.

«Πρόκειται μάλλον για σπείρα που ξηλώνει μέρη αυτοκινήτων και τα πουλάει για ανταλλακτικά. Πρέπει να ήρθαν με...μπλοκάκι στο οποίο είχαν γραμμένο τι χρειαζόταν», δήλωσε η κάτοχος του αυτοκινήτου.

Η διάρρηξη σημειώθηκε ένα πρωινό πριν από λίγες μέρες και πάντως μετά τις 5, καθώς ένας ένοικος της πολυκατοικίας που έφυγε εκείνη την ώρα της είπε πως το αυτοκίνητο ήταν στη θέση του και δεν έλειπε τίποτα.