Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διεθνές συνέδριο για τη λήξη του έργου Social Plate

Διεθνές Συνέδριο λήξης του έργου για την «Υποστήριξη των κοινωνικών επιχειρήσεων στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού»

Το Διεθνές Συνέδριο Λήξης με στόχο το κλείσιμο του έργου “SOCIAL PLATE” θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του διασυνοριακού έργου με τίτλο «Υποστήριξη των κοινωνικών επιχειρήσεων στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού» διοργανώνεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη από το Διεθνές Ινστιτούτο Εκπαίδευσης -Τεχνόπολις.

Στο έργο, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας INTERREG V-A GREECE-BULGARIA 2014-2020, συμμετέχουν από την Ελλάδα η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Κ.Α.Θ. Α.Ε.) (Επικεφαλής Εταίρος), το Τεχνόπολις - Διεθνές Ινστιτούτο Εκπαίδευσης (Εταίρος 2) και από τη Βουλγαρία ο Δήμος Borino (Εταίρος 3) και ο φορέας Active Youths (Εταίρος 4).

Το Διεθνές Συνέδριο Λήξης διοργανώνει το Τεχνόπολις - Διεθνές Ινστιτούτο Εκπαίδευσης, Εταίρος 2 του έργου, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30 το απόγευμα στην αίθουσα «Βεργίνα I», στο Capsis Hotel (Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη).

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Λήξης θα γίνει αναφορά σε όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα της υλοποίησης του έργο, δίνοντας έμφαση στις δράσεις δημοσιότητας και προβολής ενώ θα συζητηθεί κατά πόσο επιτευχθήκαν οι αρχικοί στόχοι του έργου καθώς επίσης και τα τελικά αποτελέσματα του.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Πρόεδρος του Τεχνόπολις-Διεθνές Ινστιτούτο Εκπαίδευσης κ. Παπαθανασίου Αθανάσιος όπως επίσης και ο κ. Παπαδόπουλος Θεόδωρος, πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης Α.Ε. και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Επικεφαλής Εταίρου, κ. Μπούρης Αντώνιος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα https://www.socialplate.eu/?lang=el ενώ η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι διαθέσιμη εδώ https://foodangels.socialplate.eu/el-gr/