Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ

Eργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων, έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης

Eργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων, έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των νοσοκομείων «Παπαγεωργίου» και «424 ΓΣΝΕ» από σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Σύμφωνα τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες συντήρησης θα εκτελούνται στο τμήμα της παράπλευρης οδού από το «424 ΓΣΝΕ» (ισόπεδος κόμβος προς Πολίχνη) και μέχρι τη συμβολή με τη δημοτική οδό Αγνώστου Στρατιώτη (Βυζαντινοί Νερόμυλοι) και στις δύο κατευθύνσεις της οδού, από τις 07:00.

Εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων

Εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας έχουν προγραμματιστεί επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μηχανιώνας για σήμερα Τρίτη και για αύριο Τετάρτη

και επί της 30ης Επαρχιακής Οδού Ρύσιο- Ταγαράδες- Βασιλικά, για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη ΔιεύθυνσηΤεχνικών Έργων της ΠΚΜ, οι εργασίες θα εκτελούνται (ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες) επί της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μηχανιώνας πριν τη διασταύρωση Ρυσίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας.

Επί της δεξιάς οριογραμμής της 30ης Επαρχιακής Οδού “ Ρύσιο-Ταγαράδες- Βασιλικά” στο ύψος της Σουρωτής, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Στο μεταξύ, εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουλίου έως και την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ.

Οι εργασίες ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα ξεκινούν για την κατεύθυνση προς δυτικά στις 09.00 π.μ. ενώ για την κατεύθυνση προς ανατολικά στις 07.00 .
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ