Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δικυκλιστής παρασύρεται από τα ορμητικά νερά (video)

Οδηγός δικύκλου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την πόλη.

Αρκετά προβλήματα προκάλεσε η έντονη καταιγίδα που έπληξε τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού που έπεσε, αρκετοί ήταν οι δρόμοι που έγιναν ποτάμια, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, φαίνεται οδηγός δικύκλου να παρασύρεται μαζί με το όχημά του από τα ορμητικά νερά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.



Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Taifer, φαίνεται ο οδηγός της μηχανής να πέφτει από το δίκυκλο στη διασταύρωση των οδών Εγνατία και Εθνικής Αμύνης και να παρασύρεται από τα νερά. Όπως καταγράφεται στο βίντεο, ο οδηγός λίγη ώρα αργότερα σηκώνεται και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Πλημμύρες και εγκλωβισμοί από την καταιγίδα(vid)

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της καταιγίδας πλημμύρισαν αρκετοί δρόμοι, υπόγεια, αλλά και ρέματα στον νομό.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Υπερχείλισε ξανά από τη βροχή το ρέμα Τούμπας (video)

Υπήρξαν κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς ατόμων στην Πολίχνη και την Καλαμαριά και απαντλήσεις υδάτων.

Συνολικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε πενήντα κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε όλο τον νομό από τις οποιές επενέβη σε δέκα στο κέντρο της πόλης, στην Πολίχνη, στις Συκιές, στην Καλαμαριά και στον Εύοσμο.

Παράλληλα, συνέδραμε στη μεταφορά γυναίκας και του ανήλικου παιδιού της, από αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», σε ασφαλή σημείο. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ακόμη επενέβησαν για να απομακρύνουν δέντρο που έπεσε στην οδό Μαρτίου και άλλο ένα στην οδό Λαμπράκη.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη : Μητέρα και παιδί εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο