Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε 21χρονο για την επίθεση στον ποδοσφαιριστή του Άρη στα Λαδάδικα

Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Σε σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 21χρονου ημεδαπού που επιτέθηκε σε 17χρονο ποδοσφαιριστή του Άρη στην πλατεία Μοριχόβου στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμη - Άγνωστοι γρονθοκόπησαν νεαρό ποδοσφαιριστή του Άρη στα Λαδάδικα

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου 2021 ομάδα ατόμων προσέγγισε τον καταγγέλλοντα που βρισκόταν μαζί με φίλο του στην πλατεία Μοριχόβου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τα άτομα που βρισκόταν στην παρέα του 21χρονου που επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή ήταν περίπου 10, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα, την ώρα που ο 17χρονος και ένας φίλος του αποχωρούσαν από κέντρο διασκέδασης. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη το προηγούμενο διάστημα είχε συμμετάσχει σε αγώνα νέων απέναντι στον ΠΑΟΚ και έτσι η ομάδα ατόμων τον αναγνώρισε ρωτώντας τον αν είναι «το σκουλήκι που σηκώνει τη φανέλα και φιλά το σήμα» και στη συνέχεια τον χτύπησε ο 21χρονος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες έσπασαν τη μύτη του νεαρού ποδοσφαιριστή του Άρη και αυτός έπεσε κάτω, ενώ διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Σε βάρος του 21χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για σωματική βλάβη.

Ο δράστης που σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.