Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δημοτικοί αστυνομικοί καθάρισαν τους τοίχους βρεφονηπιοκομείου (φωτο+vid)

Έπιασαν τα πινέλα και τα ρολά και καθάρισαν τους εξωτερικούς τοίχους του βρεφονηπιοκομείου Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη.

Γυναίκες και άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας σήμερα το πρωί έπιασαν τα πινέλα και τα ρολά και καθάρισαν τους εξωτερικούς τοίχους του βρεφονηπιοκομείου Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη.

Η Δημοτική Αστυνομία στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεών της ανέλαβε να μεταμορφώσει τους τοίχους που είχαν γραφεί με διαφόρων ειδών γκράφιτι.

Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος και συνεχάρη τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας που εθελοντικά ανέλαβαν τον καθαρισμό του χώρου. «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ακόμα και μετά τη βραδινή τους βάρδια έπιασαν τα πινέλα και καλλώπισαν τους τοίχους ενός τόσο ευαίσθητου σημείου της πόλης». Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση να παραμείνει καθαρός ο τοίχος. «Υπάρχουν άλλοι χώροι και άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας, θέλω να παρακαλέσω να σεβαστούμε τον χώρο με τη συμβολική αυτή σημασία», σημείωσε.

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής τόνισε πως η σημερινή δράση αντικατοπτρίζει και τη θέληση των στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας. «Πέρα από όσα αρνητικά έχουμε σαν ελεγκτικός μηχανισμός έχουμε και κοινωνικές ευαισθησίες και το αποδεικνύουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες: