Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δύο ακόμη ανεμβολίαστες έγκυες στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου - Πίεση στην εφημερία

Δύο γυναίκες, μια 26χρονη από την Κατερίνη και 28χρονη από τη Δράμα, διασωληνώθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο - Μεγάλη πίεση στην εφημερία

Ακόμη δύο έγκυες, οι οποίες δεν είχαν εμβολιαστεί, νοσηλεύονται με κορωνοϊό σε Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 26 ετών από την Κατερίνη και 28 ετών από τη Δράμα, έχουν διασωληνωθεί, αφού πρώτα οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή.

Οι δύο γυναίκες αρχικώς νοσηλεύονταν σε απλή κλινική Covid αλλά η κατάστασή τους επιδεινώθηκε και οδηγήθηκαν στη διασωλήνωση. Υγειονομικές πηγές αναφέρουν στη Voria.gr, ότι παρόλο που διασωληνώθηκαν η κατάσταση της υγείας τους δεν χαρακτηρίζεται «κρίσιμη».

Σημειώνεται ότι τα βρέφη των δύο γυναικών είναι καλά στην υγεία τους.

Μεγάλη πίεση στην εφημερία του Ιπποκρατείου

Η εφημερία του Ιπποκρατείου νοσοκομείου βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αριθμοί αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την πίεση που δέχεται το σύστημα. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 18:00 είχαν πραγματοποιηθεί 30 εισαγωγές με συμπτώματα covid, ενώ 3 άτομα είχαν διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ.

Ακόμη, σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση παραμένει η κατάσταση της υγείας του βρέφους που είχε διασωληνωθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο το προηγούμενο διάστημα λόγω της επιδείνωσης της υγείας του από συμπτώματα του κορωνοϊού.