Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Υπόθεση 24χρονης: Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό με τον ίδιο τρόπο

Σύμφωνα με τον Θανάση Ζιώγα δύο άλλες νεαρές κοπέλες τηλεφώνησαν στον ίδιο καταγγέλλοντας ότι βιάστηκαν με το ίδιο τρόπο, όπως η 24χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Θανάση Ζιώγα δύο άλλες νεαρές κοπέλες τηλεφώνησαν στον ίδιο καταγγέλλοντας ότι βιάστηκαν από εμπλεκόμενους στο φερόμενο κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από τον βιασμό της κοπέλας το 2016 και το 2018 αντίστοιχα. Όπως τόνισε δεν τις έχει δει ακόμα από κοντά προκειμένου να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο παρότρυνε όσες κοπέλες έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη θέση να βγουν και να μιλήσουν.



«Είναι αρκετά προσωπικό το ζήτημα και σε μένα φοβούνται να το πουν. Τηλεφώνησαν στο γραφείο μου μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση λέγοντας ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι κτλ», είπε.

«Καταθέτουν συγκεκριμένα ότι βιάστηκαν. Η μία το 2016 και η άλλη το 2018», πρόσθεσε ενώ ερωτώμενος αν οι πράξεις έγιναν με τον ίδιο τρόπο, αποκρίθηκε καταφατικά. Αναφορικά με το αν έχουν κατονομαστεί τα ίδια άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης  ο ίδιος είπε «όχι ακριβώς τα ίδια. Το κύκλωμα ξεκινάει από αλλού».