Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δύο νέες συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα την Τρίτη

Αλληλέγγυοι στον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα καλούν σε δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Τρίτη στον Λευκό Πύργο και την Καμάρα.

Σε δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καλούν αύριο Τρίτη στη Θεσσαλονίκη αλληλέγγυοι στον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη έχει οριστεί για τη 13:00 στην Καμάρα ενώ η δεύτερη για τις 18:00 στον Λευκό Πύργο.

Υπενθυμίζεται πώς το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (διαβάστε ΕΔΩ) βρίσκεται σε κατάληψη από το πρωί της Δευτέρας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση οι αλληλέγγυοι, «καλούμε κάθε κάτοικο αυτής της πόλης που νοιώθει ότι ο αγώνας του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα αφορά πολλούς περισσότερους από τον ίδιο τον απεργό, που αντιλαμβάνεται τη σημασία να υπάρξουν ρωγμές και αναχώματα στην οξυμένη κρατική καταστολή,που ασφυκτιά από την εγκληματική, ταξική και κατασταλτική διαχείριση της πανδημίας από το κράτος να πλαισιώσει την κατάληψη του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης για να λειτουργήσει ως κέντρο αγώνα με αιχμή την απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα και να το μετατρέψουμε μαζί με την Κατειλημμένη Πρυτανεία σε εστίες συντονισμένης αντίστασης».