Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αγώνες beach volley στο... Ωραιόκαστρο (φωτο)

Στο κυρίως ταμπλό των αγώνων που διοργανώθηκαν στον δήμο Ωραιοκάστρου συμμετείχαν 12 ομάδες ανδρών και 12 ομάδες γυναικών από όλη την Ελλάδα

Aγώνες beach volley στον δήμο Ωραιοκάστρου παρακολούθησαν δεκάδες θεατές το περασμένο τριήμερο.

Το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο μετατράπηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά σε γήπεδο beach volley από την Παρασκευή έως και την Κυριακή (10 έως 12 Ιουνίου 2022) και πραγματοποιήθηκε το πρώτο για φέτος τουρνουά του «North Area Beach Volley Circuit».

Σύμφωνα με τον δήμο Ωραιοκάστρου, δεκάδες αθλήτριες και αθλητές από όλη την Ελλάδα προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα με σερβίς, άμυνες και καρφιά.

Στο κυρίως ταμπλό των αγώνων συμμετείχαν 12 ομάδες ανδρών και 12 ομάδες γυναικών από όλη την Ελλάδα και χθες, Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες. Νικητές αναδείχθηκαν οι Στέλιος Τζιουμάκας και Δημήτρης Χατζηνικολάου στους άνδρες και στις γυναίκες η Ηλέκτρα Αγριοδήμου και η Δήμητρα Καραγκούνη.

Τα μετάλλια και τα βραβεία στους νικητές απένειμαν η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του δήμου Ωραιοκάστρου, Σοφία Δημητριάδου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Ευάγγελος Κανταρτζής, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Άγγελος Πανούσης, ο δημοτικός σύμβουλος – επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης.

«Φιλοξενήσαμε φέτος στο Ωραιόκαστρο για δεύτερη συνεχή χρονιά το North Area Beach Volley Circuit. Παρά τον άστατο καιρό δεκάδες θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες και η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία. Διοργανώνουμε στο Δήμο μας πρωτότυπες αθλητικές δράσεις υψηλού επιπέδου», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Με επιτυχία φιλοξενήσαμε για ακόμη μία χρονιά εντυπωσιακούς αγώνες beach volley. Οι διοργανωτές επέλεξαν τον Δήμο μας για να γίνει το πρώτο για φέτος τουρνουά του «North Area Beach Volley Circuit». Συνεχίζουμε με τέτοιες δράσεις και θέτουμε τον δήμο Ωραιοκάστρου στο επίκεντρο μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων», ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Άγγελος Πανούσης.