Skip to main content

Έγκλημα στην Πυλαία: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο 63χρονος

Πώς εκτυλίχθηκε το οικογενειακό έγκλημα στην Πυλαία. Τι οδήγησε τον 63χρονο παιδοκτόνο να πυροβολήσει έξι φορές κατά του γιου του.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε η εισαγγελέας στον 63χρονο που το απόγευμα της Κυριακής φέρεται να σκότωσε τον 32χρονο γιο του στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε: Σοκ στη Θεσσαλονίκη - Πατεράς πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Αιτία του άγριου φονικού που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία φέρονται να ήταν οι πολύ συχνοί καβγάδες της οικογένειας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, πρώην τοξικομανής είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία πέντε χρόνια που είχε απεξαρτηθεί με αποτέλεσμα η κατάσταση στο σπίτι της οικογένειας να ενταθούν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το έγκλημα στην Πυλαία εκτυλίχθηκε σε στάδια. Όπως αναφέρεται, ο 32χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του, η οποία τηλεφώνησε στον συζυγό της. Ο 63χρονος επέστρεψε άμεσα στο σπίτι και πιάστηκε στα χέρια με τον γιο του, τον οποίο μάλιστα χρειάστηκε να τον απομακρύνει ένας γείτονας, πριν ο 63χρονος, εν βρασμώ ψυχής όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, να πυροβολήσει με την κυνηγετική του καραμπίνα έξι φορές προς αυτόν.

Διαβάστε - Έγκλημα στην Πυλαία: «Έχει μετανιώσει ο πατέρας, ήταν εν βρασμώ ψυχής»

Ο 63χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει καρδιακά προβλήματα, παραδόθηκε στους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο, ενώ μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του του έφερε πολλά τραύματα στο πρόσωπό του πριν τη μοιραία κατάληξή του.

Ο κατηγορούμενος πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.