Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πανδαιμόνιο για τον ΛΕΞ στο Καυτανζόγλειο - Πάνω από 30.000 θεατές (φωτο+vid)

Κοσμοχαλασιά στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, που έχει κατακλυστεί από νέους οι οποίοι ανυπομονούν να δουν και να ακούσουν τον ΛΕΞ, ένα φαινόμενο της χιπ χοπ

Στους ρυθμούς του ΛΕΞ χτυπάει από νωρίς το απόγευμα η περιοχή γύρω από το κατάμεστο Καυτανζόγλειο Στάδιο, αλλά και μέσα σε αυτό, το οποίο υποδέχεται μία συναυλία στη Θεσσαλονίκη που... «καμία δεν θα είναι σαν αυτήν».

Τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τις κερκίδες έχει κατακλύσει πλήθος νέων που με πυρσούς στα χέρια και με τον σφυγμό να βαράει... κόκκινο διψούν να ακούσουν τις ρίμες και τα ντριλ του ράπερ από το Φάληρο σε μία συναυλία που κατάφερε να γίνει, όπως αναμενόταν, sold out.

Οι γιγαντοοθόνες αποτυπώνουν την ανυπομονησία ενός κοινού που έχει έρθει σχεδόν από κάθε άκρη της Ελλάδας για να ακούσει τον άνθρωπο που για ένα μεγάλο μέρος των θεατών είναι ο ράπερ που «ξελασπώνει» το είδος που εκπροσωπεί στην Ελλάδα.

Πανό έχουν αναρτηθεί με στίχους των τραγουδιών του, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τους πυρσούς που αναμένεται να βάλουν... φωτιά στο στάδιο στο άκουσμα της πρώτης του ρίμας.

Πριν ανέβει στη σκηνή ο ΛΕΞ απεργοί της οινοποιίας Μαλαματίνας πραγματοποίησαν τη δική τους παρέμβαση ενημερώνοντας το κοινό για την τρίμηνη απεργία και ευχαριστώντας τον καλλιτέχνη που τους έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσουν.

Οι πόρτες άνοιξαν ήδη από τις 17:30 και όλοι με μία λαχτάρα ζωγραφισμένη στα μάτια περιμένουν να δουν από κοντά το... φαινόμενο ΛΕΞ. Πολλοί το ξέρουν, άλλοι το δοκιμάζουν απόψε για πρώτη φορά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: