Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δείτε πού θα διακοπεί σήμερα το ρεύμα και το νερό

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης και υδροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ και την ΕΥΑΘ αντίστοιχα - Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης,

Διακοπή ρεύματος έχει προγραμματίσει για σήμερα 15 Απριλίου ο ΔΕΔΔΗΕ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, η διακοπή αφορά τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου και Ειρήνης κλπ (περιοχή καινούργιου Ναού στα Πεύκα) και θα διαρκέσει από 2 έως 3 ώρες σε κάθε δρόμο.

Η διακοπή θα αρχίσει από τις 8.00 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14.30. Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται διακοπή νερού στο Παλαιόκαστρο του δήμου Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, έως τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής διαρροής σε δικλείδα Φ200 του δικτύου ύδρευσης στην οδό Περικλέους - Πεύκων.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Περικλέους – Μικράς Ασίας – Κονταξοπούλου – Μακεδονικού Αγώνα – Παύλου Μελά Μεσολλογίου καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς της περιοχής Παλαιοκάστρου, στην ΔΕ Ωραιοκάστρου του δήμου Ωραιοκάστρου. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών, καταλήγει η εταιρεία.