Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δωρεά υλικού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ από τους Lions

Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης τόνισε τη σπουδαιότητα της προσφοράς στην ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του νοσοκομείου.

Tρεις φορητούς καρδιογράφους, έναν αποστειρωτή αέρος και δέκα θερμόμετρα ανέπαφης μέτρησης παρέδωσαν οι Lions στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, νοσοκομείο αναφοράς για Covid-19, στη Θεσσαλονίκη.

Την παράδοση έκαναν  ο αμέσως προηγούμενος κυβερνήτης Νίκος Παπαχρήστου, η αμέσως προηγούμενη πρόεδρος του συμβουλίου κυβερνητών Μαρία Ζιάμπρα, ο αντικυβερνήτης Νίκος Κοτόπουλος και εκπρόσωποι των λεσχών LIONS της Θεσσαλονίκης.



Από πλευράς του Γ.Π.Ν. ΑΧΕΠΑ παρέλαβε ο διοικητής Παναγιώτης Παντελιάδης, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα της προσφοράς στην ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του νοσοκομείου.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, ο ιατρικός εξοπλισμός  ουσιαστικά είχε  δωθεί για χρήση τις δύσκολες ώρες της πανδημίας και συνέβαλε στην άμεση αντιμετώπισή της.

Η αγορά του ιατρικού εξοπλισμού έγινε με χορηγία του Παγκόσμιου Ιδρύματος των Lions LCIF και συνεισφορές των λεσχών Λευκός Πύργος, Μετροπόλιταν, Άγιος Δημήτριος, Φίλιππος, Ολυμπιάς, Εγνατία, Αριστοτέλης, Ηράκλεια και Host της Θεσσαλονίκης.