Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά από σήμερα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στον δήμο Λαγκαδά

Δωρεάν προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Λαγκαδά από «το Χαμόγελο του Παιδιού» από σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Για την υλοποίηση της δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει τρεις Κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής, οι οποίες θα στελεχώνονται από εθελοντές γιατρούς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού. Συγκεκριμένα, οι προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στον «Ιπποκράτη», το Κινητό Πολυϊατρείο το οποίο διαθέτει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία (οδοντιατρείο, παιδιατρικό ιατρείο, οφθαλμιατρείο και ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο), την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Παιδιατρικής και Οδοντιατρικής και την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής και Ακοοολογικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια, τον Δήμο Λαγκαδά, τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Α.Τ. Λαγκαδά και της Τροχαίας Λητής.

Τοποθεσίες και ημέρες διεξαγωγής:

- 08-12/11 Λαγκαδάς - Κεντρική Πλατεία
- 15/11 Λαγυνά - Κεντρική Πλατεία
- 16/11 Κάτω Καβαλάρι - Κεντρική Πλατεία
- 17/11 Γερακαρού - Κεντρική Πλατεία
- 18/11 Ζαγκλιβέρι - έξω από το Δημοτικό Σχολείο
- 19/11 Κολχικό - Κεντρική Πλατεία
- 22/11 Σοχός - Κεντρική Πλατεία - Αγ. Γεωργίου
- 23/11 Ασκός - Κεντρική Πλατεία
- 24/11 Όσσα -έξω από το Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο
- 25/11 Ξυλόπολη - Κεντρική Πλατεία
- 26/11 Άσσηρος - Κεντρική Πλατεία

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.