Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΤΙΣ 31/08 ΚΑΙ 03/09 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δωρεάν έλεγχοι rapid test θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στον δήμο Ωραιοκάστρου από κλιμάκια του ΕΟΔΥ - Δείτε σε ποια σημεία

Δωρεάν έλεγχοι rapid test θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στον δήμο Ωραιοκάστρου από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Αναλυτικότερα, τα rapid test θα γίνουν την Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 και την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021. Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και  Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Τα τεστ θα γίνονται από τις 09.30 έως τις 15.00.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, για την έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 παρακαλούνται οι πολίτες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19», ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ