Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν rapid test στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Σταυρούπολης

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών

Στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Σταυρούπολης, στην οδό Πεσόντων Ηρώων 2, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου δήμου Παύλου Μελά.

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, ανακοινώνει τρεις νέες προγραμματισμένες δράσεις τις ημέρες Τρίτη 7, Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, τις ώρες 09:00 – 14:30, στον παραπάνω χώρο που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο Παύλου Μελά και απέναντι από το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.

Να σημειωθεί ότι έχουν συμπληρωθεί κατά τη διάρκεια του 2021, 17.942 δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι covid-19 των κινητών μονάδων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στις ΔΕ Σταυρούπολης - Πολίχνης - Ευκαρπίας.